Woonoppervlakte

De 16 appartementen hebben oppervlaktes tussen de 87 en 102 m²

Huurprijzen

Huurprijzen vanaf €995 per maand (excl. servicekosten)

Royale appartementen

Centre Ville staat voor luxe en perfectie. De appartementen zijn van loft-kwaliteit, vanwege de hoge plafonds (ca. 3.05m) en de grote hoeveelheid ramen met lichtinval. Het appartementencomplex is zo ingedeeld, dat elk appartement op een hoek ligt. Het voordeel hiervan is dat je aan twee kanten van jouw woonkamer een enorme raampartij hebt en dus ook aan twee kanten van het uitzicht kan genieten. De hoogwaardige afwerking zie je terug in de grote, luxe balkons die geluidwerend zijn gebouwd. De kwaliteit is ook voelbaar door de klimaatregulering via de vloerverwarming. Van deurklink tot lichtknop is de afwerking smaakvol. De complete en kwalitatief hoogstaande keuken en badkamer hebben een stijlvolle neutraliteit en voegen zich gemakkelijk naar jouw smaak. Daarnaast beschikt elk appartement over een bijkeuken en berging, waardoor de woning over veel opbergruimte beschikt. Deze plek voelt als thuiskomen. 

Je komt binnen…

Via het privé-parkeerterrein met elektrisch bedienbare poort, bereik je het wooncomplex met de hoofdentree tot het trappenhuis en de lift. Via de nette, gezamenlijke gangen op de etages zijn de appartementen te bereiken. De meterkasten van de appartementen bevinden zich op de gang en zijn toegankelijk met eigen sleutel.  

Bij binnenkomst van het appartement kom je in een ruime gang welke toegang biedt tot de woonkamer, twee slaapkamers, badkamer, toiletruimte en berging.  

Woonkamer

De royale woonkamer met grote raampartijen is gelegen op een hoek van het pand, waardoor je aan twee kanten lichtinval hebt. De woonkamer vormt een geheel met de keuken, zodat koken en gezelligheid tot elkaar komen.  

Keuken, bijkeuken en technische ruimte 

De modern ingerichte keuken is voorzien van inbouwapparatuur, bestaande uit een inductiefornuis en afzuigkap, rvs spoelbak, vaatwasser, combi oven/magnetron en koelkast met vriezer. De keuken heeft brede lades, veel opbergmogelijkheden en een strakke afwerking. 

Naast de keuken is de bijkeuken gelegen, met diverse technische aansluitingen voor was-apparatuur. De bijkeuken vormt een ruime opbergvoorziening. In deze ruimte is ook de WTW-unit (warmte terugwin-unit) geïnstalleerd.   

Balkon

Het zeer royale en overdekte balkon is bereikbaar via de schuifpui in de woonkamer. Afhankelijk van het type appartement, zit je heerlijk in de ochtend/middag of middag/avond zon. Het balkon heeft een verticale glasschuifwand die via elektrische bediening naar beneden geschoven kan worden.  

Twee slaapkamers

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers met allebei een oppervlakte van circa 13 m². De slaapkamers beschikken over grote ramen en zijn toegankelijk via de gang.  

Badkamer en losse toiletruimte

De badkamer is gedeeltelijk betegeld (donkergrijze vloertegels en witmatte wandtegels) en uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel, zwevend toilet en vloerverwarming. De badkamer heeft een stijlvolle neutraliteit en voegt zich gemakkelijk naar jouw smaak. 

De separate toiletruimte is gedeeltelijk betegeld, en uitgerust met een zwevend toilet en fonteintje. De toiletruimte is rolstoeltoegankelijk.  

Bergingsruimte in en bij het appartement 

Elk appartement beschikt over een inloopberging in de eigen woning, alsook een extra berging op het parkeerterrein

.

Ontdek de 4 woningtypes

Download hier het pakket van alle plattegronden

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.