Welkom bij Centre Ville!  

Rustig én centraal wonen in Helmond? Dat kan in Centre Ville! De woontoren Centre Ville is als onderdeel van de Quatre Villes gebouwd in 1995. Oorspronkelijk waren dit kantoorpanden, die nu worden getransformeerd naar luxe woonappartementen. Het wooncomplex Centre Ville ligt op een unieke locatie, op enkele minuten lopen van het station en stadscentrum. De woontoren met stijlvol gevelbeeld bestaat uit 16 appartementen (variërend van ruim 87m² tot 102m²). Per woonlaag bevinden zich 4 appartementen die bereikbaar zijn via de lift of het trappenhuis.

In de buurt 

Het centrum van Helmond staat bekend om zijn indrukwekkende kasteel, bijzondere monumenten en gezellige terrasjes. Ook op cultureel vlak zit je goed met bijvoorbeeld Theater Speelhuis; de prachtige, monumentale kerk die is verbouwd tot dé culturele hotspot van de stad. Op zaterdag bezoek je de Helmondse Weekmarkt en drink je een kopje koffie op een van de leuke terrasjes op de Markt of aan het water. De beste friettent van de regio (Pieperz) vindt je verderop in de straat, en je loopt zó naar de Cacaofabriek voor een heerlijk diner en aansluitend een mooie film. 

Locatie

Het appartementencomplex Centre Ville is gelegen op een ideale locatie in Helmond. Op loopafstand van het centrum en het centraal station en toch heerlijk rustig.

Toekomstgericht en duurzaam wonen 

Duurzaam wonen staat in Centre Ville centraal. De appartementen zijn voorzien van een gebalanceerde ventilatie met warmteterugwinning. Het gebouw is goed geïsoleerd, mede door HR++ glas. De geïnstalleerde ketels zijn zuinig, en de stroom in de algemene ruimtes wordt voorzien door zonnepanelen op het dak. Alle appartementen zijn rolstoelvriendelijk ingedeeld door de brede gangen en deuren, en voorzien van een een rolstoel-toegankelijk toilet in de badkamer en/of separate toiletruimte. Daarmee zijn de appartementen ook zeker geschikt voor senioren of mindervaliden. 

Parkeren 

Je beschikt over jouw eigen parkeerplaats voor de auto, met de mogelijkheid om een elektrische auto op te laden. Voor bezoekers is er voldoende parkeergelegenheid op en naast het terrein. Voor de fietsgebruikers is er een aparte buitenberging, ook geschikt voor het opladen van elektrische fietsen. De fietsenberging is enkel toegankelijk voor bewoners van Centre Ville.  

Veiligheid en privacy 

Rondom de appartementen bevindt zich een strook van met aandacht samengestelde beplanting met een groenblijvende basis. Het gehele terrein is afgesloten met een hekwerk welke van beide kanten toegankelijk is. Met de intercominstallatie kan je gemakkelijk bezoekers toelaten. De centrale voordeur en de auto-poort zijn open te maken met een elektrische toegangssleutel. 

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.