Woonoppervlakte

De 16 appartementen hebben oppervlaktes tussen de 87 en 102 m²

Huurprijzen

Huurprijzen vanaf €995 per maand (excl. servicekosten)

Royale appartementen

Centre Ville staat voor luxe en perfectie. De appartementen zijn van loft-kwaliteit door de hoge plafonds (ca. 3.05m) en grote hoeveelheid ramen met lichtinval. Elk appartement ligt op een hoek, met als voordeel dat je aan twee kanten van het uitzicht kan genieten. De hoogwaardige afwerking zie je terug in de grote, luxe balkons die geluidwerend zijn gebouwd. De kwaliteit is ook voelbaar door de klimaatregulering via de vloerverwarming. Van deurklink tot lichtknop is de afwerking smaakvol. De complete en kwalitatief hoogstaande keuken en badkamer hebben een stijlvolle neutraliteit en voegen zich gemakkelijk naar jouw smaak. Daarnaast beschikt elk appartement over een bijkeuken en berging, waardoor de woning over veel opbergruimte beschikt. Deze plek voelt als thuiskomen.

Je komt binnen…

Via het privé-parkeerterrein met elektrisch bedienbare poort, bereik je het wooncomplex met de hoofdentree tot het trappenhuis en de lift. Via de nette, gezamenlijke gangen op de etages zijn de appartementen te bereiken. De meterkasten van de appartementen bevinden zich op de gang en zijn toegankelijk met eigen sleutel. Bij binnenkomst van het appartement kom je in een ruime gang welke toegang biedt tot de woonkamer, twee slaapkamers, badkamer, toiletruimte en berging.

Bij binnenkomst van het appartement kom je in een ruime gang welke toegang biedt tot de woonkamer, twee slaapkamers, badkamer, toiletruimte en berging.  

Woonkamer

De royale woonkamer met grote raampartijen is gelegen op een hoek van het pand, waardoor je aan twee kanten lichtinval hebt. De woonkamer vormt een geheel met de keuken, zodat koken en gezelligheid tot elkaar komen.

Keuken, bijkeuken en technische ruimte 

De modern ingerichte keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur: inductiefornuis, afzuigkap, rvs spoelbak, vaatwasser, combi oven/magnetron en koelkast met vriezer. De keuken heeft brede lades, veel opbergmogelijkheden en een strakke afwerking. Naast de keuken is de bijkeuken gelegen, met diverse technische aansluitingen voor was-apparatuur. De bijkeuken vormt een ruime opbergvoorziening. In deze ruimte is ook de warmte terugwin-unit geïnstalleerd.

Naast de keuken is de bijkeuken gelegen, met diverse technische aansluitingen voor was-apparatuur. De bijkeuken vormt een ruime opbergvoorziening. In deze ruimte is ook de WTW-unit (warmte terugwin-unit) geïnstalleerd.   

Balkon

Het zeer royale en overdekte balkon is bereikbaar via de schuifpui in de woonkamer. Afhankelijk van jouw appartement-ligging, zit je heerlijk in de ochtend-/middag- of middag-/avondzon. Het balkon heeft een verticale glasschuifwand die via elektrische bediening naar beneden of boven geschoven kan worden.

Twee slaapkamers

Het appartement heeft twee ruime slaapkamers met beide een oppervlakte van circa 13 m². De slaapkamers beschikken over grote ramen en liggen naast elkaar.

Badkamer en losse toiletruimte

De badkamer is gedeeltelijk betegeld (donkergrijze vloertegels en witmatte wandtegels) en uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel, zwevend toilet en vloerverwarming. De badkamer heeft een stijlvolle neutraliteit en voegt zich gemakkelijk naar jouw smaak. De separate toiletruimte is gedeeltelijk betegeld en rolstoeltoegankelijk. Deze is uitgerust met een zwevend toilet en fonteintje.

Bergingsruimte in en bij het appartement 

Elk appartement beschikt over een inloopberging in de eigen woning én een extra buitenberging op het parkeerterrein.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.